Despre Noi

Carbogaz este alternativă locală pentru piața carburanților din București și Ilfov. Compania noastră mizează pe o abordare orientată către client, de aceea, în stațiile noastre, deschise în mai multe cartiere bucureștene și în Ilfov, am creat o atmosferă specială, familiară și informală în care clientul să beneficieze de un serviciu personalizat.

Compania noastră este activă pe piața carburanților din 2003. Atunci ne-am lansat pe o nișă interesantă, cea a stațiilor și echipamentelor de distribuție GPL. La acea vreme combustibilul GPL era foarte căutat, mai ales de către șoferii care rulau foarte mult prin oraș, în special șoferii de taxi. Costul mai redus și consumul rezonabil de gaz îndemna către această alternativă de alimentare a autovehiculelor. Datorită cererii în creștere pentru gaz, comenzile pentru instalații de distribuție au ajuns la un nivel la care au reușit să ne susțină dezvoltarea.

Anul 2009 a fost un an decisiv în istoria și evoluția Carbogaz. Atunci, într-un context economic tulbure, am decis să investim masiv în dezvoltare. Investițiile s-au materializat mai târziu în cinci stații de distribuție a carburanților, benzină, motorină și GPL în București și Ilfov, iar feedback-ul clienților a fost unul pozitiv, ceea ce ne-a determinat să continuăm să ne apropiem de cei care ne apreciază produsele și serviciile prin investiții strategice menite să îmbunătățească experiența clientului la stație.

Suntem distribuitori independenți de carburanți, iar acest statut ne permite o flexibilitate sporită la nivelul ofertei. Calitatea carburanților pe care îi comercializăm este aceeași cu cea regăsită la marii distribuitori deoarece achiziționăm de la aceeași furnizori. Avantajul nostru intervine la nivelul prețului, pe care reușim să-l menținem, de cele mai multe ori, la un nivel inferior mediei pieței, oferind astfel un argument în plus clientului potențial să încerce produsele noastre.

Ne bazăm afacerea pe o organigramă simplă, fără o structură de conducere complicată, astfel încât să putem oferi un timp de răspuns rapid la solicitările, sugestiile și reclamațiile clienților noștri. În echipa Carbogaz lucrează profesioniști cu experiență în management dar și în relațiile cu clienții. Fiecare membru al echipei deține setul de abilități și competențe care îl recomandă pentru performanță în poziția pe care o ocupă, dar și ca element important în funcționarea de ansamblu a echipei.

Pin abordarea pe care am adoptat-o, Carbogaz se diferențiază de concurență prin reacție rapidă, apropierea față de client și implicare activă în îmbunătățirea permanentă a serviciilor, toate acestea cu menținerea celui mai bun raport calitate-preț de pe piață. Lumea este în continuă schimbare, iar comportamentul consumatorului reacționează la aceste schimbări prin adoptarea noilor tendințe. Apropierea față de client și structura simplificată a companiei noastre ne permite să identificăm rapid aceste schimbări și să reacționăm prompt și să ne adaptăm la noile condiții manifestate pe piață.

Serviciile și experiența clientului la stație și în magazinele aferente stației sunt elemente esențiale pentru strategia noastră de marketing, dezvoltare a vânzărilor și dezvoltare a notorietății brandului Carbogaz.