Servicii la îndemână pentru o experiență plăcută în stațiile Carbogaz

Îmbunătățirea permanentă a experienței clientului în stațiile noastre este o preocupare esențială. De aceea, suntem în permanență foarte atenți la ceea ce caută clientul pe lângă alimentarea cu carburant, iar dacă putem să-i venim în ajutor, o facem cu plăcere. De aceea am introdus în stațiile noastre facilități care să completeze alimentarea cu carburant.

Astfel, am introdus puncte de plată Zebra Pay, facilitate care permite achitarea facturilor, reîncărcarea cartelei pentru telefonia mobilă, permite efectuarea de plăți pentru diferite aplicații online sau pentru biletele de călătorie. Punctele de plată sunt instalate în stațiile noastre, așa că, orice client poate să scape de câteva drumuri suplimentare în timpul dedicat alimentării. Automatele Zebra Pay sunt alimentate cu cash de către client, iar modul de utilizare este unul foarte simplu, meniurile și navigarea fiind intuitive. Sistemul oferă indicații clare astfel încât toți pași necesari efectuării operațiunilor în deplină siguranță să fie respectat.

Facilitățile Zebra Pay se extind la plata amenzilor de circulație. Șoferii pot achita simplu, rapid și fără timp pierdut pe la cozi amenzile pe care le-au încasat atunci când au fost surprinși „călcând pe bec”. Plata unei amenzi de circulație este oricum un moment neplăcut, de aceea trebuie să faci acest lucru cât mai repede cu putință.

Pe lângă plata amenzilor și a facturilor, activități, de obicei, neplăcute, Zebra Pay oferă posibilitatea de plată a abonamentelor la revistele preferate. Astfel, în timpul unei vizite într-una din stațiile Carbogaz, clientul poate alimenta, poate să se bucure de facilitățile magazinului propriu, poate să scape de plata facturilor și a amenzilor, dar poate să se asigure că următorul număr din revista preferată îi va ajunge acasă în data stabilită.