[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Misiune

Ne propunem să redefinim și să inovăm continuu relațiile calitative precare dintre furnizorii de servicii și clienții acestora specifici, să susținem inovația per se, să anticipam schimbările sistemice care se produc  la nivelul societății, să anticipăm și să ne adaptăm procesului de tranziție de la o economie de consum la una bazată pe principiile sustenabilității, pe respectul pentru mediu și  pentru o societate civilă educată, coerentă, modernă, integrată organic în acesta.

Considerăm extrem de importantă contribuția noastră  activă la regenerarea metabolismului urban din care facem parte, contribuție ce trebuie să fie dinamică, creativă, adaptativă la context și nevoile pieței. Încercăm astfel ca aportul să fie organic și inovativ, pentru a putea aduce elemente noi, specifice, într-o piață considerată imobilă și tradiționalistă, iar misiunea noastră, în acest context, este aceea de a genera excelența în aceste procese, de a disemina în piață, politici de bune practici și de a inspira și invita pe toți ceilalți la depășirea propriilor limitări și tipare specifice.

Credem, considerăm că este de o importanță capitală respectul față de mediul înconjurător, fața de ecosistemele sustenabile în virtutea cărora evoluăm și, de asemenea, investiția în procesele de educare permanentă, atât a profesioniștilor aflați în organizația noastră, cât și a partenerilor și clienților noștri și în procesele de restructurare și adaptare continuă la noile contexte impredictibile în care evoluăm la nivel de organizație.

În mod natural, toate acestea ne-au apropiat și mai tare de clienții și partenerii noștii, de comunitatea în cadrul căreia evoluam la nivel profesional, iar politica noastră de a genera continuu plus valoare dincolo de granițele businessului nostru specific, declanșează un ecou emoționant în comunitatea în care, și care ne-a integrat.

Susținem comunitatea locală, investim în educația de excelență, a copiilor cu abilități înalte, în esență, definim succesul companiei prin impactul pe care acțiunile noastre îl generează în mediul social integrator.

Credem în generarea de politici interne sustenabile care să susțină mobilitatea structural-organizațională, fluiditatea și flexibilitatea acesteia la orice tip de context, acestea țin de misiunea pe care ne-am asumat-o cu coerență și responsabilitate.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]