[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Valori

Echilibrul și mobilitatea, creativitatea, sustenabilitatea, grija și atenția fată de ceilalți și fată de mediu, preocuparea constantă față de procesele de educare continuă, eliminarea redundanțelor și incoerențelor procesuale, sunt câteva dintre valorile care ne definesc și în virtutea cărora acționăm.

Unicitatea este un fenomen complex, ce implică o multitudine de calități esențiale, fără de care, este foarte ușor să te dizolvi într-un context nivelant și uniformizant, ce anulează  însăși esența subtilă a unui demers sau proces esențial și definitoriu.

Într-o piață dominată de giganți  economici ce zdrobesc identitățile și particularitățile organizaționale ale unor companii de nișă, am ales să ne definim și mai specific, și mai atenți la generarea de politici și strategii calitative, și  la selectarea și  evaluarea coerentă a tuturor partenerilor si colaboratorilor noști.

Aceasta este încă una din valorile in care credem, pe care ni le-am asumat conștient. Responsabilitatea față de identitatea și specificul nostru, indiferent de context, respectul pentru unicitate,  calități definitorii, valoare intrinsecă, ne determină să ne păstrăm gradul de atenție, focalizare și conectare, ce ne definesc prin excelență.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]