“Eu sunt omul care vede în celălalt un partener, un egal și pentru mine fiecare coleg este o verigă din lanțul succesului”.

În spatele fiecărui business de succes sunt oameni de poveste, motivați și mânați de dorința de a-și pune amprenta în profesia lor. Continuăm să vă prezentăm oamenii din spatele Carbogaz. 

Din marea familie Carbogaz face parte și Cristina. Pentru ea, fiecare zi este o provocare de a face lucrurile mai bine, mai simplu pentru cei cu care interacționează și de a le oferi o experiență cât mai plăcută. Cristina este mereu gata să asculte dorințele clienților și să dezvolte inițiative menite să îmbunătăţească permanent activitatea Carbogaz şi să răspundă așteptărilor dumneavoastră. Pentru colegii pe care îi coordonează în staţiile Carbogaz este o prietenă, mai întâi de toate. 

 

Pentru Carbogaz, diversitatea este esențială. Experiența și cunoștințele pe care fiecare dintre noi le aducem, ne fac o echipă puternică și câștigătoare. Care sunt abilitățile, pe care trebuie să le posede un manager pe poziția ta, pentru a avea o carieră de succes?

Cristina: Consider că cel mai important este să ştii să lucrezi în echipă. Este practic o abilitate-temelie în activitatea noastră. Lucrăm permanent cu oamenii şi de asemenea este esenţial să comunicăm eficient. Ca manager, cred că poţi să ai realizări doar dacă ştii să motivezi oamenii, dacă ai viziune şi dai dovadă de implicare. Succesul se obţine cu răbdare şi dacă reuşeşti să fii open minded. Poate nu ai mereu toate răspunsurile, sau cele mai bune soluţii, dar dacă eşti deschis la ideile oamenilor din jur, cu siguranţă vei face lucruri extraordinare. Sunt principiile după care eu mă ghidez zi de zi. 

 

Care este povestea ta la Carbogaz? Cum a început și care au fost cele mai importante momente ale acesteia?

Cristina: Totul a început în urmă cu 7 ani. M-am angajat iniţial ca și casieră într-una din stațiile Carbogaz. Veneam dintr-un domeniu diferit, dar m-am adaptat foarte ușor, pentru că aici am găsit susținere. Îmi amintesc că turele de noapte au fost o provocare pentru mine. Am descoperit rapid cel mai frumos avantaj. Lucrând în tura de noapte aveam posibilitate de a petrece cu băiețelul meu momente prețioase în timpul zilei. Apoi am realizat și cât de important este să înveți continuu și să te perfecționezi. Am simțit evoluția mea mai mult ca oricând participând la cursuri. 

 

Cum ți-a influențat cariera la Carbogaz, dezvoltarea personală, dar și relația cu familia?

Cristina: Cariera profesională și viața de familie mi-au conturat  identitatea, împlinirea, apartenența. Job-ul la Carbogaz m-a ajutat să cresc din punct de vedere profesional, emoțional și a contribuit la starea mea de fericire. S-au îmbinat atât de armonios, viața profesională cu cea personală, încât astăzi îmi place să cred că “ munca am dus-o acasă și casa am dus-o la muncă”.

 

Cât de importantă este echipa pentru atingerea obiectivelor pe care vi le propuneți?

Cristina : Este totul. Eu sunt omul care vede în celălalt un partener, un egal și pentru mine fiecare coleg este o verigă din lanțul succesului. Nu se poate unii fără ceilalți. De aceea ne place să ne numim familia Carbogaz. Doar împreună putem reuși să obținem rezultate cât mai bune.

 

Relația profesională, dar și personală cu angajatorul, este esențială în dezvoltarea unei cariere frumoase. Ce calități apreciezi la angajator? 

Cristina: Consider că o relație profesională trebuie să se bazeze în primul rând pe seriozitate și corectitudine. Aceste două calități sunt primordiale. Pe parcurs, relația trebuie să se definească prin implicare. Comunicarea este cheia tuturor reușitelor. Trebuie să simțim că putem discuta orice, că în fața oricărei provocări profesionale putem identifica soluții.

 

Privind înainte, ce înseamnă viitorul pentru tine și cum crezi că va arăta el pentru companie în următorii ani?

Cristina: Nu pot știi ce îmi rezervă viitorul, dar poate că asta este și elementul interesant. Că noi toți avem ocazia să ne scriem propriul destin, să facem alegeri și să ne creionăm drumul nostru. Profesional, în acest moment, viziunea mea de viitor se pliază cu cerințele  și evoluția companiei și se ghidează după deviza: Ce putem face azi pentru a fi mai buni? Carbogaz se definește prin motto-ul “Living the everyday future”.  Fiecare locaţie generează interes pentru oamenii şi acestia au parte mereu de o experienţă unică. Păstrând aceste principii, compania va evolua în următorii ani. Clienţii noştri apreciează sentimentul că odată ce ne trec pragul devin parte a comunității.