„Îmi plac colegii, șefii – sunt corecți cu salariile, să ajungă la timp, să avem tot ce e nevoie. Eu am mai lucrat și în alte părți și am pățit să nu primesc salariul la timp. Te rugai de ei.

Aurelian are 45 de ani, iar zilele acestea se împlinesc 5 ani de când lucrează alături de noi. Ne povestește că i-a plăcut să încerce de toate, a fost și șofer, și măcelar – dar cu toate acestea, nu i-a plăcut niciodată să-și schimbe serviciul prea des. În timpul liber îi place să pescuiască și să fie înconjurat de familie. 

Care este povestea care-l leagă de Carbogaz și, mai ales, de ce i se spune Adrian, și nu Aurelian? Afli imediat.

Nu-mi place numele meu. Toți îmi spun Adrian. 

De ce?

Pentru că îmi place mai mult. Și colegii, și șeful îmi spun așa. La fel și cei de acasă. Dacă întreabă cineva de Aurelian, nu prea știe nimeni despre cine e vorba. (Râde)

Care e povestea care te leagă de Carbogaz?

Într-o zi am oprit în stația de la Voluntari unde m-am întâlnit cu un prieten. L-am întrebat dacă nu cumva Carbogaz angajează. El mi-a zis să aplic, să mă duc la interviu. Asta am și făcut. A doua zi m-a sunat șeful să vin la muncă. 

Cum a fost trecerea la noul rol?

A fost foarte bine. Dacă nu-mi plăcea, nu mai stăteam atât de mult. 

Ai întâmpinat ceva provocări de-a lungul timpului?

Nu mi s-a părut nimic greu. La tura de noapte e mai dificil fiindcă trece greu și fiindcă e mai obositor. Dar chiar și așa, e mai liniște. Ziua în schimb, e mai multă agitație: vine marfa, trebuie să alimentezi, să aranjezi marfa în frigidere. 

Dar dacă te întreb despre ce îți place cel mai mult la ceea ce faci?

Îmi plac colegii, șefii – sunt corecți cu salariile, să ajungă la timp, să avem tot ce e nevoie. Eu am mai lucrat și în alte părți și am pățit să nu primesc salariul la timp. Te rugai de ei. 

Ce-ți place cel mai mult la #OameniiCarbogaz?

Îmi place că oamenii sunt liniștiți. Nu există certuri. Și că există înțelegere. Eu n-am avut probleme până acum cu nimeni. 

Există vreun moment de care îți aduci aminte cu drag?

Cred că găsești în fiecare zi câte un moment din ăsta. Poate cu un client care e mai amuzant și face glume – n-ai cum să nu râzi.

Dacă ar fi să dai un sfat, un gând bun unui coleg nou, ce i-ai spune? 

Păi chiar vine sâmbătă un băiat. Ce să-i spun? I-aș spune să-și facă treaba, să nu trebuiască altcineva să facă în locul lui. 

Care crezi că ar fi cele 3 calități care te ajută să-ți faci treaba bine?

Eu cred că mă descurc bine, acuma nu știu sigur. (Zâmbește) Aș zice că sunt liniștit, respect oamenii, sunt corect. 

Dar când nu ești la muncă, ce-ți place să faci?

Îmi place să mă duc la pescuit –îmi place să merg cu toată familia, să luăm și cortul mai ales dacă e frumos afară. Iar iarna, mă plimb prin oraș cu fetița mea. 

Cu ce cuvânt asociezi Carbogaz, Aurelian?

Viitor – cam așa ceva. 

Din magazin sau din bistro ce-ți place cel mai mult?

Toate îmi plac. Acum au adus ceva nou, niște cornuri cu cremă de alune, sunt foarte bune!

În final, pentru ce anume ai recomanda serviciile Carbogaz?

Toată lumea vorbește frumos cu clienții, și cei de la casierie, și noi. N-ar avea de ce să nu vină clienții. Pe tura mea n-am văzut pe nimeni nemulțumit.